Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u melden dat u geland bent? U kunt ons telefonisch of per e-mail contacteren. Hieronder vind u onze contactgegevens.


Amsterdam Airport Parkeren
Venneperweg 873 kantoor B2
2153GL
Nieuw Vennep
info@amsterdamairportparkeren.nl
06 - 156  87  907
06 - 156  87  907
 

 

telefoon


06 1568 7907

 

contactformulier


 

locatie 

veelgestelde vragen

 

Bij Amsterdam Airport Parkeren zijn wij erg flexibel. Bent u al reeds onderweg en heeft u geen parkeerplaats gereserveerd kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dit dan direct met u afhandelen.

Ja, u kunt uw reservering tot 24 uur van tevoren kostenloos annuleren. U betaald bij Amsterdam Airport Parkeren geen annuleringskosten en u hoeft ook geen annuleringsverzekering af te sluiten.

U klikt gewoon op de link "Reservering annuleren" onderaan de pagina. Daar vult u uw ticket en e-mail adres in en uw reservering wordt voor u geannuleerd.

Ja u ontvangt direct een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Als u deze niet ontvangen heeft controlleer dan uw spambox.

Indien dan nog steeds niet verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

* Als u tijdens het reserveringsproces op de bevestigingspagina bent gekomen en u uw reserveringsvoucher heeft kunnen downloaden OF u heeft de reservering betaald kunt u er sowieso vanuit gaan dat uw reservering bij ons in het systeem is vastgelegd.

Als u geen bevestiging ontvangen heeft kan het zijn dat de bevestiging in de spam inbox terecht gekomen is. Wij vragen u daarom eerst uw spambox of mailbox ongewenste e-mails te controleren. Mocht hij hier niet tussen staan dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Wel willen wij u verzekeren dat wanneer u uw reservering al betaald heeft en of u de bevestigingspagina heeft gezien en de voucher heeft kunnen downloaden u ervanuit kan gaan dat uw reservering sowieso in ons systeem is vastgelegd.

Jazeker, het vaste klant account is niet voorbehouden aan zakelijke klanten. Ook particuliere klanten kunnen gebruik maken van de voordelen van vaste klant accounts zoals het gemakkelijk inzien van gemaakte reserveringen en of het gemakkelijk wijzigen van reserveringen en meer.

Indien u uw reservering wilt wijzigen kan dit heel gemakkelijk op de pagina reservering bewerken onderaan de pagina.

Voer hier simpelweg uw ticketnummer en uw e-mail adres in dat u gebruikt heeft bij het maken van uw reservering en u kunt vervolgens gemakkelijk uw reservering aanpassen.

Nee bij Amsterdam Airport Parkeren worden in tegenstelling tot veel andere parkings uw gegevens niet doorverkocht aan derde partijen. U kunt er dan ook met een gerust hart vanuit gaan dat uw gegevens bij ons blijven en indien u dit verzoekt ook weer verwijderd worden.