Valetparkeren is de gemakkelijkste manier van parkeren

ValetParkeren


ValetParkeren is de meest makkelijke manier van parkeren. Valetparkeren bespaart u stress en tijd. U rijdt simpelweg naar de vertrekhal bij Schiphol en wij zorgen voor de rest.

Zorgen over het afgeven van uw sleutel? Geen paniek! Wij noteren bij vertrek en bij terugkomst uw kilometerstand zodat niet alleen wij maar ook u weet dat wij geen overbodige kilometers maken en direct naar ons bewaakt parkeerterrein rijden.

Wij hebben een selecte groep vast personeel in dienst. Hierdoor houden wij overzicht houden wie wij onze klanten toevertrouwen. Onze reputatie is ons belangrijk en uw tevredenheid is ons doel.

Met een gerust hart op reis!

Amsterdam Airport Valetparkeren!

Bereken direct uw tarief en bekijk de beschikbaarheid

1

Reserveren

U maakt gemakkelijk en snel uw reservering via amsterdamairportparkeren.nl
Na het maken van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin beschreven staat waar en hoe-laat u verwacht wordt.

Controlleer voor de zekerheid de gegevens die in de e-mail vermeld staan.

2

Op reis

Als de datum van vertrek aangebroken is rijdt u met uw auto naar de vertrekhal op Schiphol.

Als u plus/minus 30 minuten bij Schiphol vandaan belt u ons op het doorgegeven telefoonummer.

Wij staan dan op de afgesproken locatie op u te wachten.

3

Het parkeren van uw auto

Zodra u bent aangekomen bij de vertrekhal bij Schiphol lopen wij samen uw auto na op eventuele schade en wordt de kilometerstand genoteerd.

Na een paar basis formaliteiten nemen rijden wij uw auto naar ons beveiligde en bewaakte parkeerterein. U kunt nu uw reis vervolgen.

4

Bij terugkomst

Zodra u geland bent en u uw koffers ontvangen heeft belt u ons op het door u ontvangen telefoonnummer. Wij zullen dan met uw auto naar de afgesproken plaats op de vertrekhal rijden en daar zullen wij u dan weer ontmoeten.

Samen zullen wij nogmaals uw auto controleren. Kilometerstand doornemen en u kunt met een gerust hart in uw auto uw reis vervolgen.